Training

De tennislessen bij TV Tendo worden verzorgd VitasportsDeze vinden plaats op het tennispark van TV Tendo. 
 
Vitasports is een ambitieuze, betrouwbare tennisorganisatie in Brabant en een gecertificeerd partner van de KNLTB.
 
Vitasports biedt een mooi trainingsaanbod voor zowel volwassen- als jeugdleden voor alle niveaus in de vorm van privé-, duo- en groepstrainingen. Meerdere malen per jaar organiseren we een Maak Kennis met Tennis reeks van vier lessen. Voor junioren én senioren.
 
Inschrijven voor tennistrainingen in de zomer of winter kan hier. Is de inschrijving reeds gesloten? Neem dan contact op via onderstaande gegevens.
 
Meer informatie vind je op de website van Vitasports of neem contact op voor meer informatie met [email protected] en/of 076 – 887 41 31 
 
Helga is de vaste trainer van TV Tendo
 
Mijn naam is Helga de Groot.
Deze zomer zal ik de lessen bij verzorgen op maandag en donderdag.


Ik heb mijn opleiding bij de KNLTB gedaan ( A en B licentie) en ben nu ongeveer 40 jaar werkzaam als tennisleraar. Heel veel applicatie cursussen gedaan om zo op de hoogte te blijven van alle nieuwste ontwikkelingen op tennisgebied.
Ik heb 30 jaar mijn eigen tennisschool gehad. Na mijn scheiding wilde ik graag blijven lesgeven en werk ik nu voor Vitasports.
 
In de afgelopen jaren heb ik veel gewerkt met alle niveaus; van speelsterkte 2/3 tot 9. Of het nu een gevorderde speler of een beginner betreft ik zie overal de uitdaging om het beste uit elke speler te halen.
 
Op de baan laat ik mijn spelers hard werken maar altijd met een glimlach. Plezier in de sport is van groot belang. Ik probeer zoveel mogelijk mijn (wedstrijd) ervaring te delen met de leerlingen om zo van iedereen, op elk niveau, een completere tennisser te maken.
 
Het verenigingsleven heeft mij altijd erg aangetrokken. Niet alleen uurtjes op de baan geven maar ook aanwezig zijn tijdens toernooien en competitie om zo de andere kant van de speler te leren kennen. En alles wat ik zie tijdens wedstrijden toe te passen in de les.

Naast tennis en golf heb ik nog een andere passie: mijn hond.

Mijn “ballenjongen” vergezelt mij iedere dag op de tennisbaan. Zijn naam is Boeddha, een Golden Retriever van 14 jaar, en is gewend om naast de baan te liggen, blaft niet en weet natuurlijk alles van tennis. Als er een bal over het hek wordt geslagen dan weet hij vaak precies waar die ligt.
 
Tot ziens op de baan!