Buurttoernooi Dorst

Op zaterdag 31 augustus organiseert TV Tendo een buurttoernooi. Een gezellige dag met buurtgenoten op de tennisbaan, inclusief een buffet.

Teams
Geef je op in teams van 4 personen (of eventueel 5, dan beschik je over een reserve speler). In het team mogen maximaal 3 TV Tendo-leden zitten. Dit betekent dus minimaal 1 niet-lid.

Daarnaast moeten de personen uit een Team uit dezelfde buurt komen. De buurten zijn als volgt ingedeeld:

  • Over het spoor (noorden van het spoor)
  • Tuindorp                                         
  • Centrum & Baarschot (vanaf de Broekstraat tot en met de Spoorstraat)
  • Zuid / Oost (oostelijk van de Spoorstraat en zuidelijk van de Rijksweg)  

Aanmelden?
Om je team aan te melden stuur je een mail naar: [email protected]

Vermeld hierbij: naam van de wijk, naam van de spelers met daarbij eventueel speelsterktes als die bekend zijn. Zijn er eventuele dieetwensen voor het buffet? Geef die dan meteen even door.

Heb je (nog) geen team gevonden, maar wil je toch graag meedoen? Geef je dan op als individuele speler en wij zorgen dat we een leuk team voor je vinden!  

Kosten
Het inschrijfgeld is 10 euro per persoon. Hiervoor krijg je een hele gezellig tennisdag, indien nodig: een racket te leen en kun je een tennisclinic volgen, waarbij je goede tips krijgt om de teams uit andere buurten mee te verslaan 😉. Ook zullen we aan het einde van de middag een buffet voor je klaar zetten, waar je met je team gezellig van kan genieten!