Voorjaarscompetitie 2020

24 november 2019


 

Beste Tendo-leden,

De tijd vliegt..... hoewel de wintercompetitie net is begonnen, zijn de voorbereidingen voor de voorjaarscompetitie 2020 al gestart.

De speeldata vind je in bijgevoegd pdf bestand. In het andere bijgevoegde pdf-je vind je de competitiemogelijkheden van het voorjaar 2020.

Voor velen een vertrouwd aanbod, maar ook met nieuwe competitievormen zoals Heren Dubbel 50+ op zaterdag. Zo te zien is er voor iedereen wel een passende competitie beschikbaar.

Voor de beginnende tennissers raden we de 8&9 Tennis aan op donderdagavond. Je speelt 2 dubbels waarbij het niet uitmaakt hoe de teams qua geslacht zijn samengesteld.

Ook een leuke kan de Zomeravond 17+ op woensdagavond zijn. Misschien iets voor de fanatieke tossers van de woensdagavond die op die avond weleens tegen andere verenigingen willen spelen.

Kortom, keus genoeg. Om deel te nemen aan de competitie hoef je niet een echt goede speler te zijn. Je wordt met jouw team in de competitie ingedeeld op jullie niveau. Belangrijk is dat je het leuk vindt in een team te spelen, samen lief en leed te delen, elkaar te versterken en stimuleren en persoonlijk veel spelervaring op te doen.

Dus, als je geen competitie ervaring hebt: probeer het eens. En voor degenen die (nog) geen lid zijn van een competitieteam het advies je individueel aan te melden. Wij proberen dan een passend team te vinden of een team te creëren.

Stuur je inschrijvingen per e-mail naar [email protected] met vermelding van de namen van de teamleden, de gewenste competitievorm en de gewenste ballen (Tretorn of Dunlop). Als het kan voor het einde van dit jaar, maar uiterlijk 5 januari 2020.

Nog een aandachtspunt voor degenen die voor meerdere verenigingen competitie willen spelen: vergeet niet dispensatie aan te vragen.

Mocht je vragen hebben, bel dan met Albert Heijneman (06 118 627 61) of Arthur Kok (06 125 206 55) of mail naar [email protected]

Met vriendelijke groet,

Albert Heijneman en Arthur Kok  

 

Competitie data voorjaar 2020.pdf Competitie Aanbod Voorjaar (NB) 2020.pdf

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 161 411 759

Tennisvereniging TENDO

Sparrenlaan 4
4849 AZ Dorst