Voorjaarscompetitie 2019

26 november 2018


* Onderstaand bericht met bijlagen is 26/11/2018 naar alle leden gemaild *


Beste leden,

De KNLTB biedt in het voorjaar 2019 een groot aantal competities aan in West-Brabant.

Naast de vertrouwde competities zijn er ook nieuwe competitievormen.
Zo zit er waarschijnlijk wel voor ieder een interessante competitie tussen. En voor degenen die nog nooit competitie hebben gespeeld: je hoeft geen kei te zijn om competitie te kunnen spelen. Je wordt met jouw team altijd ingedeeld op jullie niveau.
Als je nog geen team hebt, kunnen wij je helpen een team te formeren. Als je eenmaal competitie speelt, zul je merken hoe leuk het is met teamgenoten tegen andere clubs te spelen.
Voor de één zal het resultaat tellen en voor de ander de gezelligheid. En die twee kunnen ook heel goed samen gaan. Probeer het eens; velen zijn je voorgegaan en zijn trouwe competitiespelers geworden.

Alle mogelijkheden vind je in overzicht “Aanbod VJC2019 West-Brabant” zoals gemaild.
Ook de speeldata van het voorjaar 2019 zijn al bekend; ook die zijn gemaild.

Heb je interesse, mail dan je team voor 1 januari 2019 met de competitiesoort en ballenkeuze naar [email protected]

Diegene die geen team kunnen samenstellen en toch competitie willen spelen kan zijn/haar wensen doorgeven via bovenstaande mail, dan kunnen we kijken of we hier iets mee kunnen doen. 
Geef ook door wanneer je niet voldoende spelers (meer) hebt voor je team, dan kunnen we kijken of er geschikte kandidaten zijn om aan te sluiten bij je team.
Mocht je vragen hebben schroom niet en neem contact op met de TC (Albert & Arthur) of direct met ondergetekende. 

Voor degenen die al langer competitie spelen hierbij een overzicht van de wijzigingen die de KNLTB met ingang van 2019 heeft ingevoerd:
- Van de 300 competitiesoorten die er landelijk bestonden, zijn er door harmonisatie en het afschaffen van de districts- en regiogrenzen, 90 overgebleven;
- Diverse leeftijdsgroepen zijn samengevoegd omdat de leeftijden van de spelers in de verschillende leeftijdscategorieën vrijwel identiek bleken te zijn;
Deze wijzigingen betekenen voor jou dat er minder niveauverschillen zijn binnen de poules, dat er kortere reisafstanden zijn en dat er meer variatie is in tegenstanders.
Dus redenen temeer de deelname aan de competitie te continueren of er (weer) mee te beginnen. Meld je aan !

Met vriendelijke groet, 

Namens de TC van TV TENDO

Albert Heijneman
Tel: 06 - 11 86 27 61

Categorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 161 411 759

Tennisvereniging TENDO

Sparrenlaan 4
4849 AZ Dorst